×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Вторник, 20 Юни 2017 14:08

Община Царево все още очаква вашите снимки за  „Красив и уютен двор”

Оценете
(0 гласа)

За пета поредна година Община Царево очаква снимките на грижовно подредените и приветливи дворни пространства, които правят още по-красива и приятна за посещение най- морската Община на България. Конкурсът “Красив и уютен двор” има за цел да обедини жителите на общината, като всеки със собствени усилия промени облика на родното си място. По-красивите дворове и частни имоти ще направят по – приятна общината както за местните хора, така и за туристите, които я посещават през летния сезон.

Желаещите да участват в петото издание на конкурса следва да изпратят снимка(и) на поддържана от тях цветна градина или дворно пространство, намиращи се на територията на община Царево. Всяка снимка да е придружена с имената и данните за контакт (телефон, e-mail), както и адреса на мястото, което е снимано. Снимките се изпращат на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или в Дирекция „Култура и образование“ в сградата на общината.

Крайният срок за желаещите да се запишат е до 30.06.2017 год. Ще бъдат връчени награди за най-красива градина или двор. Победителят ще бъде обявен от безпристрастното жури в средата на месец юли.

Участвайте в конкурса, нека всеки допринесе община Царево да стане най-красивата община!

За допълнителна информация: тел. 0590 / 5 50 30

Прочетена 3182 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево