×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Вторник, 12 Април 2016 15:15

Нови детски площадки за децата на Царево

Оценете
(2 гласа)

Кметът на община Царево инж. Георги Лапчев откри днес новите детски площадки в двора на основната сграда на ОДЗ „Ален мак“- Царево.

 Тържеството започна с празничен водосвет, а г- н Лапчев  и г-жа Проданова поздравиха присъстващите гости на събитието. Малките домакини, възпитаниците на ОДЗ „Ален мак“ изнесоха празнична програма, за да изразят своята радост и благодарност за новите придобивки.  Изпълнението на проекта за площадките стартира през юни миналата година и е готов за  старта на новия летен сезон. Дворът на детската градина е превърнат в приказно място за игра на открито, оборудван  е със съоръжения, съобразени с възрастта на децата и отговарящи на всички стандарти за безопасност.

Лентата на новите детски площадки прерязаха кметът на община Царево г-н Георги Лапчев и директорът на ОДЗ „Ален мак“ г-жа Проданова.

„Приоритет в програмата ни за управление е да се създават и подобряват условията за отглеждане на деца в общината, а награда за работа ни са усмивките, който виждам днес по лицата на децата.“- сподели на празника днес кметът на Община Царево.

Откриването на детската площадка съвпада с 40 -годишния юбилей на детското заведение, който  ще бъде тържествено отбелязан с празнична програма през месец май.

Прочетена 4866 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево