×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Сряда, 06 Юли 2016 14:15

Кметът Лапчев награди участниците в конкурса „Красив и уютен двор”

Оценете
(0 гласа)

 

Кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев връчи наградите на победителите в конкурса “Красив и уютен двор” - Царево 2016г. Община Царево организира инициативата за четвърта поредна година. Идеята е да се стимулира желанието в повече хора за поддържане и разкрасяване на собствените им домове и имоти, като същевременно градът и държавата ни ще изглеждат по-уютни и по-привлекателни.

Участниците изпратиха снимки на поддържана от тях цветна градина или дворно пространство, намиращи се на територията на Община Царево. След назначена комисия, която разгледа и оцени дворните пространства, бяха избрани и наградени трима участници, които получиха предметни награди от Община Царево.

На първо място се класира Иванка Тодорова от Царево, която получи подарък градинска люлка. Второто място спечели Теодора Атанасова от с. Лозенец с награда стол- шезлонг . Третото място бе за  Кристина Димитрова от гр. Ахтопол, която също получи стол- шезлонг. Тази година бяха връчени и три поощрителни награди. Татяна Георгиева от с. Лозенец  получи награда от спонсора на конкурса фирма „Злативан”ООД , Доника Недялкова получи ваучер от СД„ Ватом- Томови и сие“  и Татяна Цветкова получи красиво градинско цвете от „Градина Царево 08“ ЕОД.  Кметът Лапчев поздрави победителите в конкурса и им пожела все така с любов, вкус и усет да поддържат имотите си.

Прочетена 4704 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево