×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Вторник, 22 Ноември 2016 10:16

Общински съвет Царево одобри парцеларния план за Пристанището

Оценете
(2 гласа)

На единадесетото поред заседание на Общински съвет Царево, което се проведа на 21 ноември 2016г., бяха одобрени с единодушие Годишните програми за развитие на читалищната дейност за 2017г. на петте читалища на територията на общината. Общинските съветници гласуваха също изменение в Наредбата за рекламна и информационна дейност на територията на община Царево, както и изменение в наредбата за поставяне на преместваеми обекти. На сесията бе гласувана и определената такса за храноден на учениците от първи до четвърти клас на СУ „ Никола Йонков Вапцаров“ , като една част от нея ще се заплаща от родителите, а другата ще се поема от общинския бюджет. Друга точка, която бе разгледана и приета бе Краткосрочна програма на Община Царево за насърчаване използването на възобновяеми източници и биогорива за периода 2016- 2018г.

И тази година Община Царево спази традицията си и преди Коледа след гласуване дари поредната сграда на православен храм, този път в село Кондолово.

На единадесетата сесия след широко обсъждане бе одобрен и парцеларният план, който ще даде възможност да започне процедура по одобрение на проекта за „Реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Мичурин“ гр. Царево“.

Годишната програма за управление и разпореждане с имотите- общинска собственост за 2016г. бе допълнена след гласуване.

Прочетена 3464 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево