×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Четвъртък, 03 Август 2017 16:26

Община Царево проверява района на Корал

Оценете
(4 гласа)

По заповед на кмета на Община Царево инж. Лапчев бе организирана проверка от експерти на Общинска администрация, която днес обхвана територията на плаж Корал.

В резултат на проверката се установи, че в близост до плажа в имоти, собственост на „Ибердрола Имобилиариа Риър Естейт Инвестмънтс“ ЕОД са разположени палатки и каравани, а обитателите им генерират битови отпадъци, които изхвърлят в контейнери поставени и подържани от Община Царево.

По време на проверката бе направено и геодезическо заснемане на бунгала и палатки, които са разположени върху имот държавна собственост- плаж Корал.

Обектите, които се намират в района на плаж за природосъобразен туризъм Корал са захранени с електричество и вода. Проверяващите установиха, че импровизираното табло се намира в Държавен имот.

В заключение от проверката Община Царево отново ще изиска от EVN и ВиК да бъде преустановено подаването на ток и вода към имотите, попадащи зад цялата територия на плаж Корал. Ще бъдат изпратени указания към собствениците на имоти да ги преведат във вид с грижа на добър стопанин, имотите да бъдат ограничени, да бъдат поставени ясни знаци, за това че те са тяхно притежание, за да може поредицата от сигнали, които те изпращат към всички институции да завършат с реални действия от страна на Община, Полиция и Противопожарна служба.

Прочетена 4151 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево