×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Сряда, 14 Януари 2015 10:44

Стартира обучението в Центъра за музикално и естетическо възпитание в Царево

Оценете
(2 гласа)

Над 20 деца и възрастни започват своето обучение вЦентъра за музикално и естетическо възпитание в Царево. В музикалната школа тази седмица ще се проведат първите уроци по пиано, солфеж, поп и класическо пеене и гайда. Кметът Община Царево инж. Георги Лапчев пожела успех на преподавателите и техните първи ученици.

На територията на общината винаги са се раждали таланти и са популяризирали името и. Школата е поредната инициатива на кмета Лапчев за подпомагане и подкрепа развитието на местни таланти и хората свързани с изкуството.

Записалите се за обучение в школата са от различни възрасти, търсещи досег с изкуството. Работата с най-малките дава надежди, че техният талант може да бъде развит от най-ранна възраст и да постигнат значителни успехи. Няма да закъснеят и изявите им пред местна публика. Преподавателите са си поставили за цел в най-кратки срокове да покажат напредък в работата със своите възпитаници.

Това е само началото на тази инициатива на местната администрация, а очакванията са да има още желаещи, да се разшири обхвата на изучаваните музикални инструменти, както и да се привлекат нови преподаватели.

Привилегия за общината, е че разполага с местни кадри - професионални музиканти и музикални педагози с дългогодишен опит в работата с деца и активна кариера. Те станаха съпричастни на идеята да бъдат насърчени и подпомогнати местните таланти и да предадат опита си на всички желаещи да обогатят своята музикална култура.

Целта на школата е да развие таланта на деца и възрастни, търсещи удоволствие в сферата на музиката, както и да даде по-професионални познания и възможности.

Ако обичате музиката и мечтаете да пеете и свирите като любимите си изпълнители, уроците в „Център за музикално и естетическо възпитание” ще ви помогнат да усвоите музикална подготовка.

Продължава набирането на кандидати. Всички желаещи, без ограничение във възрастта, могат да се запишат за обучение на тел: 0590 / 5 50 29 и 5 50 30 в работни дни. Уроците се провеждат в сградата на бившето ОДК – ул. Хан Аспарух. Осигурени са необходими музикални инструменти за репетиции.

Прочетена 5029 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево