×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Печат на тази страница
Понеделник, 16 Февруари 2015 11:14

Община Царево се рекламира за поредна година на Международната туристическа борса Ваканция и СПА Експо

Оценете
(1 глас)

За поредна година Община Царево е един от основните участници в Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо", което се проведе от 12 до 14 февруари 2015 г. в Интер Експо център – София.

Туристическа борса в София вече 32 години е в календара на най-значимите събития в туристическия бизнес, като най-представителното и посещавано от бранша изложение в България. Общо над 330 изложители от България и 21 други държави – туроператори, общини, организации, хотели, комплекси, транспортни фирми и авиокомпании, представят своите оферти за почивки и екскурзии в Интер Експо Център – София. Освен избор на различни дестинации се разискват и различни идеи за свободното време в България. Насърчаването на вътрешния туризъм е сред посланията на изложението.

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри 32-то издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” в Интер Експо Център София под наслов „От 12 до 14 февруари - В България всичко е туризъм”.

Министър Ангелкова посети щанда на общината, разгледа с интерес рекламните материали, получи подарък пълен набор рекламни материали на общината и прие поканата да присъства на откриването на туристическия сезон на общината през 2015г.

Щандът, с който Община Царево участва тази година в Международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо” в София, бе сред най-атрактивните и с напълно нова визия. Освен с нов каталог с богата информация за хотелите и къщите за гости и туристическите атракции на територията й, общината представи и нови рекламни дипляни на всяко населено място, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища.

Интереса към щанда ни бе много голям, тъй като тази година общината организира и съпътстваща атракционна програма. В първият ден на борсата (12 февруари) общината се представи пред гостите на изложението с неповторимата красота на местните песни, танци, носии и обичаи. Община Царево бе сред малкото, които изпълниха художествена програма. Освен песните и танците бе направена специална дегустация на местни специалитети като зелник, баница, тиквеник, манов мед, домашни сладка и др.

Всяка следваща година представянето на общината на туристическата борса в столицата, надгражда постигнатото от предходните години. Големият интерес към щанда на Община Царево на туристическата борса в София обещава по-силен сезон за лято 2015г.

Прочетена 4911 пъти