×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Вторник, 17 Февруари 2015 13:49

Открива се Детска вокална група в Център за музикално и естетическо възпитание в Царево

Оценете
(1 глас)

Скъпи родители,ако вашето дете пее вярно и вие искате то да се занимава с музика, заповядайте на 20.02.2015г.(петък) в сградата на бившето ОДК. Открива се детска вокална група в гр. Царево с ръководител Биляна Никова. Заниманията са във възрастови групи от 4 до 10 години. Развиват се въображението и артистичните заложби на децата - упражнения за разпяване, развитие на музикалния слух, дикция и говорна култура - при пеене се преодоляват дефекти в говора, сценично поведение, разнообразен репертоар от песни.

Биляна Никова е магистър по дефектология и музикална педагогика с инструмент пиано и естрадно пеене към СУ"Св.Климент Охридски". Има 15 години опит като учител по музика. Работила е в СОУ "Никола Й. Вапцаров" гр. Царево като музикален преподавател, по настоящем е старши учител по музика в ОДЗ "Ален мак" гр. Царево.

Ако децата обичат музиката и мечтаят да пеят като любимите си изпълнители, уроците в „Център за музикално и естетическо възпитание” ще им помогнат да усвоят музикална подготовка.

Над 20 деца и възрастни започнаха своето обучение вЦентъра за музикално и естетическо възпитание миналият месец в Царево. В музикалната школа вече се провеждат уроци по пиано, солфеж, поп и класическо пеене и гайда.

За записване - на 20.02. от 18.00ч. в сградата на бившето ОДК

Телефон за връзка: 0887 40 29 15

Прочетена 5270 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево