×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Петък, 18 Март 2016 07:11

Община Царево се включва в „Часът на Земята“, включете се и Вие

Оценете
(2 гласа)

 

Редица български институции, сред които Народното събрание и Президентството, ще участват в световната инициатива „Часът на Земята“, която ще се проведе на 19 март от 20:30 до 21:30 ч. Акцията на WWF се организира за десета поредна година по цял свят и цели чрез символично гасене на осветлението хората да се замислят за опазването на планетата и разумното използване на нейните ресурси.
Тази година Община Царево ще се включи в инициативата „Часът на Земята“, като изключи осветлението на сградата на Общинска администрация, сградата на НЧ „Георги Кондолов-1914“, сградата на кметство Ахтопол и кметство Лозенец.
По традиция институциите, които се присъединяват към инициативата, изгасят или приглушават фасадното си осветление, като по този начин подкрепят каузата.
  
Тазгодишното провеждане на Часът на Земята е насочено към действията за климата. Призивът е всеки да използва влиянието си в социалните мрежи, за да насърчи приятелите и последователите си да се включат в усилията за намаляване на човешкото въздействие върху климата.

Прочетена 4879 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево