×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Понеделник, 29 Август 2016 11:51

Премиера на документалния мюзикъл „ДОБРО УТРО КАПИТАНЕ!“

Оценете
(2 гласа)

Вечерта на 5 септември ще бъде специална за всички, които се чувстват свързани с морето и едновременно с това обичат киното. В Лятното кино на гр. Царево от 19:30 часа ще бъде премиерата на документалния мюзикъл „ДОБРО УТРО КАПИТАНЕ!“. Един филм на Джеки, Джони и Чарли, посветен на техния приятел Евгени Овагемов- Гената.

Сниман през лятото на 2015-а филмът е по действителен случай, разказан от първо лице. Сюжетът разказва за последните класове на Морското училище, когато Гената е фронтмен на състава "Нон стоп". Ръководи ги Борето Карадимчев. В началото на 70-те съставът е легендарен за Царево (тогова Мичурин), а и за целия бургаски район. Идва обаче казармено време и младите музиканти се разпръсват по различни поделения.

Гената е изпратен за 3 години и половина да служи в подводница. Съставът повече не се събира. Гената плува десетина години по кораби. След това 20 години е шеф на пристанището в Царево.

Където и да е, обаче, винаги е център на внимание и душата на компанията. Веселие, песни и танци нон стоп. Неслучайно това не е просто документален филм, а и мюзикъл. Звучат както български шлагери, така и гръцки песни, който са преведени със субтитри.

Филмите на Чарли, Джеки и Джони обаче, по традиция, имат обрат. И тук е така. Трябва да дочакате финалните 8 минути, за да разберете, че не трябва да приемате живота насериозно.

След премиерата на филма групата на Васко Денев ще зарадва присъстващите със своите музикални изпълнения.

Заповядайте, вход свободен!

Прочетена 3516 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево