×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Сряда, 24 Юни 2015 10:25

На вниманието на всички туроператори и хотелиери работещи с чешки туристи

Оценете
(0 гласа)

През периода от 28 юни до 5 септември 2015г., Посолството на Чешката Република в София ще командирова консулски служители в гр.Бургас с цел оказване на помощ и съдействие на нуждаещите се чешки граждани, които се намират на южното Черноморие по време на летния туристически сезон.

За туристите, които пристигат на почивка организирано, са длъжни да се погрижат служителите на съответният туроператор. При по тежки инциденти, когато разрешаването излиза извън компетенцията на туроператора, временно командированият консулски служител съдейства за осъществяване на комуникация с компетентните органи, но не може да замести официалния преводач осигуряван от полицията.

Консулският служител оказва съдействие и на изпаднали в беда чешки граждани, които са пристигнали в България като индивидуални туристи.

Надяваме се българските компетентни органи своевременно да ни информират при всички по – сериозни инциденти с чешки граждани – напр. задържане от полицията, тежко пътно транспортно произшествие, когато чешки гражданин е обект на престъпление или той самият  извърши престъпление, при тежки наранявания, смърт и др.

Контактни данни за връзка с временно командирования консулски служител на Посолството на Чешката Република:

Гранд Хотел „Приморец”,

Ул.Ал.Батенберг №2,

8000 Бургас

тел./факс: 056 844 770

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Гореща телефонна линия: 0885 359 050

Прочетена 3554 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево