×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Вторник, 19 Май 2015 11:09

Учителите на община Царево почетени от кмета на общината

Оценете
(0 гласа)

Официален прием по случай Деня на българската провета и култура и на славянската писменост даде кметът на община Царево инж.Георги Лапчев за учителите от всички учебни заведения в общината.

На първото по рода си събитие в общината гости бяха педагозите от СОУ „Н.Й.Вапцаров” гр.Царево, ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” гр.Ахтопол, ОДЗ „Ален мак” гр.Царево и ОДЗ „Делфинче” гр.Ахтопол. В личен поздрав към учителите кметът Георги Лапчев изказа своето уважение към труда и всеотдайността, с които те поддържат висок стандарта на образованието в общината. Градоначалникът на Царево изрази признание за грижите и старанието, с които учителите образоват младото поколение, за ангажимента който носят към тяхното развитие в училище и извън него, за съхраняването и разпространението на българската просвета и култура в общината. С пожелание събитието да се превърне в традиционно за общината кметът Лапчев взе наздравица с всеки от присъстващите.

Идеята за коктейла е продиктувана от необходимостта да се да се отдаде почит и уважение, признание на труда на учителите, които претворяват жаждата на българина за просвета и наука.

На събитието имаше и още един специален поздрав към гостите, поднесен от малките танцьори от БГ Денс Димитрови с ръководител Биляна Матева и най- младата детска вокална група в общината „Морски усмивки” с ръководител Биляна Никова.

Прочетена 4047 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево